Luftfoto og luftpanoramaer

Luftpanorama luftfoto af Affald Plus forbrænding på Ydernæs
Luftpanorama taget fra 80 meters højde af Affald Plus forbrænding på Ydernæs i Næstved. Luftfoto panoramaet er sat sammen af 80 billeder af 22 megapixel og er på en ca halvanden gigapixel opløsning. Klik på billedet for at se luftpanoramaet hvor du kan panorere rundt.

 

En fotograf der er god til luftfoto med drone, er det sådan en du leder efter? En fotograf der er forstår at lave luftfoto og luftpanoramaer der viser bygninger og landskaber tydeligt og fra den rigtige vinkel, luftfotos med naturlige og klare faver. Billeder taget af en luftfotograf der får det bedste ud af turen i luften. Er det sådan en god luftfoto graf, du leder efter? Eller mangler du en luftfotograf til luftfoto og luftfotografering med drone. Så kig ind forbi steenknarberg.com

P.t. er vi de eneste i Danmark der laver gigapixel luftfotos og luftpanoramaer i den kvalitet du ser her på siden. Vi har brugt et par år på at udvikle udstyr og metode til dette og gør hvad vi kan for hele tiden at levere det bedste på markedet.

Luftfoto med drone fra 100 meters højde
Luftfoto taget som skråfoto fra Øst og fra 100 meters højde af Affald Plus forbrænding på Ydernæs i Næstved. Billedet er sat sammen af ca 16 delbilleder af 22 megapixel og er på en ca halv i gigapixel opløsning hvilket giver mulighed for at lave print i kæmpeformat. Klik på billedet for at se det større.

 

Du kunne også have brug for en professionel luftfotograf til at tage luftfoto og luftpanoramaer af virksomheden, byggeriet, byen eller din private ejendom. Luftfoto behøves ikke bare være luftfotos, men kan være meget mere og spændende, hvis man vælger det rette tidspunkt på døgnet til luftfoto, som du kan se luftfoto eksempler på i luftfoto galleriet . En dygtig fotograf med tæft for luftfoto, skal vide hvornår, hvordan og hvorfor. Vi har erfaringen indenfor luftfoto og ved hvordan det skal gøres? Måske vil du forkæle dine forældre med et luftfoto af gården eller af sommerhuset eller din forretningsforbindelse med luftfoto af koncernen, den sublime luftfoto gave. Læs meget mere om luftfoto på www.steenknarberg.com

Luftpanorama luftfoto over Næstved Havn
Luftfoto taget fra 80 meters højde over Næstved Havn. Billedet er sat sammen af ca 80 billeder af 22 megapixel og er på en ca halvanden gigapixel opløsning. Klik på billedet for at se luftpanoramaet hvor du kan panorere rundt.


Luftfoto og luftfotografering kan også sættes i et lækkert fotoalbum, f.eks et lækkert læderindbundet fotoalbum og på den måde udgøre den helt sublime luftfoto gave til forældrer eller bedsteforældrer. Kun fantasien sætter grænser for hvordan luftfoto albummet kan laves. Et luftfoto album med luftfoto er noget, man resten af sit liv vil tage ned fra reolen igen og igen.

Luftpanorama luftfoto over Basnæs Havn, Næstved
Fantastisk luftfoto / Luftpanorama taget, lige før solnedgang, fra 100 meters højde over Basnæs havn ved Dybsø Fjord. Panoramaet, som åbnes med klik på billedet, er på 1,5 gigapixel og er sat sammen af 72 billeder for at opnå den høje opløsning.


Luftfoto

Hos steenknarberg.com finder du en professionel luftfoto fotograf med egen pilot og stor erfaring indenfor for luftfotografering og luftfoto.
Som luftfoto graf er det min opgave i luftfotoet at fastfryse hver eneste overflyvning. Det er et samspil mellem pilot og luftfotografen, at skabe gode, stemningsfulde billeder, at få det korte øjeblik hvor højde, vinkel, fart og lys frosset fast på billedchippen.

Uanset om du har brug for en luftfoto fotograf til at tage det traditionelle luftfoto, luftfotos af de daglige begivenheder, virksomheden, broen, eller din egen ejendom kan dine ønsker blive ført ud i livet med en god luftfotograf som steenknarberg.com

luftfoto og luftfotografering er i øvrigt noget af det vi laver rigtig meget af, simpelthen fordi der er brug for den dokumentation luftfoto giver mulighed for i forbindelse med alle anlægsarbejder. Lodret luftfoto kan danne grundlag for bedre planlægning og luftfoto er en glimrende måde at dokumnetere og vise udviklingen i et byggeprojekt. steenknarberg.com

Kun fantasien sætter grænser for det perfekte luftfoto her i firmaet, alt kan lade sig gøre når du og din luftfotograf går i gang. Derfor har du brug for en luftfotograf der respeketer dig og dine ønsker fuldt ud, men også en luftfoto fotograf som kommer med sine ideer til det perfekte luftfoto.

Jeg kan som prof. luftfoto graf bruges til andet end luftfotos. Er du arrangør af en begivenhed, en konference, en sportsbegivenhed eller en hvilken som helst form for sammenkomst har du brug for en professionel fotograf så du slipper for at skulle engagere deltagere i arrangemenet til at tage billeder. steenknarberg.com

 

Luftfoto

En luftfotograf med sikker smag for stil og branding og også praktisk når du skal have taget luftfotos til din hjemmeside. Den professionelle fotograf sparer dig meget tid fordi vi leverer billeder der fungerer godt sammen. Det sørger vi for når vi laver billedbehandling bl.a. i en process der heder color grading af luftfoto.

Med professionel og kreativt luftfoto undgår du dårlige billeder. I vores regi bliver luftfotos til så alle kontraster og farver står flot og lækkert, det der kendetegner gode luftfotos. Kunne du tænke dig at lade dit hus eller din ejendom luftfotografere. Så lad mig som professionel luftfotograf tage luftbillederne til dig. Du skal helst have taget luftfotos om foråret og sommeren og helst på dage hvor luften er klar.

Hos steenknarberg.com kan du også altid tage din luftfoto fotograf med on location et sted efter eget valg, så dine luftfotos kan afspejle dine helt egne ønsker.

Kun en professionel og kreativ luftfotograf kan sammen med dig skabe de perfekte luftfotos Og du selv vil få nogle virkeligt gode luftfotos, du og din virksomhed kan være stolt af at vise frem. Det vigtigste for dig og din virksomhed, er at få taget nogle luftfotos der udstråler professionalisme, dét får du hos steenknarberg.com som også er en erfaren landskabs- og reklamefotograf.

Jeg er som professionel luftfotograf vant til lidt af hvert. Events som fødselsdage, firmaskovture og andre højdepunkter kan blive meget mere overskuelige, når du overlader det til en luftfotograf at tage billederne fra oven. Med os inde i billedet kan du slappe af og nyde hvert eneste øjeblik. Du skal ikke tænke på at tage luftfotos konstant, lad blot luftfoto grafen om det.

Din rigtige luftfoto fotograf steenknarberg.com

Klik her for portfolie/galleri